Waarom klimaat techniek

Met het warmer worden in de lente en zomer is het uitermate prettig wanneer daar buiten van genoten kan worden. Zeker wanneer men zich kan terug trekken of kan bijkomen binnenshuis, in een eigen gekozen klimaat.
Met airconditioning is dit allemaal mogelijk. Er zijn verschillende mogelijkheden en variaties te bedenken binnen verschillende budgetten.

Een mooie bijkomstigheid is dat de ruimte, die op warme dagen koel gehouden wordt door de airco, door dezelfde installatie op koude dagen ingezet kan worden als een verwarmingsbron. Doorgaans is het verwarmen van je huis met airco goedkoper dan het stoken van de cv ketel. Ook kun je met een airco één ruimte gerichter en sneller verwarmen. Hierdoor is een airco duurzamer dan de cv; ten eerste omdat elektriciteit goedkoper is dan gas, en ten tweede omdat je dan gericht één ruimte kunt verwarmen. NB Alleen bij hele lage temperaturen kan er een laag rendement zijn wanneer je verwarmd met je airco. Hierdoor kan het verstandig zijn om nog een extra verwarmingsbron te hebben

Klimaat techniek

Klimaat techniek

Wat houdt een airconditioning installatie in?

Airconditioning

Prijs

Airconditioning

Het systeem bestaat uit een combinatie van een binnen- en buitenunit (split unit) of meerdere binnen-units met een buiten-unit (multi split unit). De airco kan koelen en als bijverwarming dienen.

Van Goch Installaties verzorgt onderhoud op aangekochte of bestaande systemen op aanvraag. Onderhoud is van belang om de luchtkwaliteit te waarborgen.

Micro organismen vinden voedingsbodem op de verdamper en dit wordt tegen gegaan door het systeem te reinigen en te onderhouden. De levensduur wordt hierdoor verlengd waardoor deze werkzaamheden duurzaamheid bevorderen.

Prijs

Van Goch Installaties komt langs om op de gewenste ruimte op te meten. Op basis van de vierkante meters zal er een passende offerte gemaakt worden.

Installatie techniek

Nieuwe badkamer en/of toilet plaatsen/renoveren. Ook dit zijn werkzaamheden waarvoor u bij Van Goch Installaties terecht kan.

Voor aanvang van uw project zal er ter plaatse beoordeeld worden of uw wensen binnen onze mogelijkheden passen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie en wensen? Vul het aanvraagformulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Industriële Techniek

Van Goch Installaties is werkzaam in de voedingsindustrie op ZZP- basis. De werkzaamheden omvatten onderhoud en storingen. In overleg kunnen er aanpassingen verricht worden. Deze kunnen door Leon veelal uitgevoerd worden doordat hij elektrisch onderlegd is mede vaardig in tig-lassen.