Badkamer, keuken of toilet installeren

Van Goch Installaties verzorgt plaatsingen en renovaties van badkamers, keukens en toiletruimtes. Nieuw sanitair, het vervangen van uw douche of  een complete nieuwe keuken of badkamer? Wij verzorgen het (ver)plaatsen van (nieuwe) leidingen en afvoeren en leveren alles gebruiksklaar af. Wij ontzorgen u volledig.

Plaatsen

Van Goch Installaties verzorgt het plaatsen van badkamers, keukens en toiletten. Als u een keuze heeft gemaakt van de materialen kan Leon deze plaatsen en installeren.  Een voorbeeld van een recent geplaatste badkamer ziet u hier.

 

Renoveren

Het is zeker niet altijd nodig om uw badkamer, keuken of toiletruimte compleet te vernieuwen. Wij gaan ook graag samen met u op zoek naar een duurzame oplossing. Van Goch Installaties denkt graag mee over de mogelijkheden tot renovatie.

Vul het contactformulier onderaan de pagina in we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van uw wensen stellen we vervolgens een offerte op.

Andere werkzaamheden

Heeft u nog andere werkzaamheden in huis. Vraag naar de eventuele mogelijkheden middels het contactformulier.

Klimaat techniek

Van Goch Installaties maakt een afspraak om te bepalen wat er haalbaar is. Wensen worden besproken en de ruimtes opgemeten om te berekenen wat er nodig is voor een wenselijk resultaat.
Voorbeelden zijn een enkele ruimte koelen met een Single Split Unit. Of wanneer er verschillende ruimtes gekoeld dienen te worden kan er een Multi Split Unit gehangen worden.

De plaats van de buitenunit zal besloten worden in overleg met de klant en de bekabeling wordt weggewerkt achter kabelgoten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie en wensen? Vul het aanvraagformulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Industriële Techniek

Van Goch Installaties is werkzaam in de voedingsindustrie op ZZP- basis. De werkzaamheden omvatten onderhoud en storingen. In overleg kunnen er aanpassingen verricht worden. Deze kunnen door Leon veelal uitgevoerd worden doordat hij elektrisch onderlegd is mede vaardig in tig-lassen.