Installatie techniek

Van Goch Installaties verzorgt plaatsing en renovaties van sanitaire voorziening. Badkamer en toilet wordt geïnstalleerd en gebruiksklaar afgeleverd.

 

Installatie techniek in de breedste zin van het woord

Installatie techniek

Nieuwe badkamer en/of toilet plaatsen/renoveren. Ook dit zijn werkzaamheden waarvoor u bij Van Goch Installaties terecht kan.

Plaatsen

Renoveren

Plaatsen

Van Goch Installaties verzorgt het plaatsen van badkamers. Wanneer u een keuze hebt gemaakt in de materialen kan Leon deze plaatsen en installeren.  Een voorbeeld van een recent geplaatste badkamer ziet u hier.

Renoveren

Nieuw is niet altijd nodig en een duurzame oplossing kan zijn om de ruimte te renoveren. Van Goch Installaties denkt graag mee over de mogelijkheden.

Vul het contactformulier onderaan de pagina in en er wordt binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen.

Andere werkzaamheden

Heeft u nog andere werkzaamheden in huis. Vraag naar de eventuele mogelijkheden middels het contactformulier.

Klimaat techniek

Van Goch Installaties maakt een afspraak om te bepalen wat er haalbaar is. Wensen worden besproken en de ruimtes opgemeten om te berekenen wat er nodig is voor een wenselijk resultaat.
Voorbeelden zijn een enkele ruimte koelen met een Single Split Unit. Of wanneer er verschillende ruimtes gekoeld dienen te worden kan er een Multi Split Unit gehangen worden.

De plaats van de buitenunit zal besloten worden in overleg met de klant en de bekabeling wordt weggewerkt achter kabelgoten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie en wensen? Vul het aanvraagformulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Industriële Techniek

Van Goch Installaties is werkzaam in de voedingsindustrie op ZZP- basis. De werkzaamheden omvatten onderhoud en storingen. In overleg kunnen er aanpassingen verricht worden. Deze kunnen door Leon veelal uitgevoerd worden doordat hij elektrisch onderlegd is mede vaardig in tig-lassen.